Szerviz

Immáron három évtizede látják el az általunk forgalmazott rendszerek szervizes teendőit családi vállalkozásunk fiú tagjai.

Az évek során jelentős tapasztalatot szereztek – a gyári képzések és utánképzéseken történő részvétellel is – több ezer alkalommal történt helyszíni felmérés, telepítés, javítás és karbantartás során. Rendszereink átadásakor teljeskörű hardver- és szoftver használati bemutatót szoktak tartani.

Személyes találkozón kívül telefonon és e-mailben is elérhetők, valamint internetes távelérés segítségével azonnali megoldást nyújthatnak ügyfeleink számítógépein jelentkező szoftveres jellegű munkálatokra.

Büszkék vagyunk arra, hogy a legtöbb szervizes teendőt a lehető leghamarabb és legjobb minőségben igyekeznek és tudják elvégezni, számos ügyfelünk  élménybeszámolója tanúskodik erről.

Szintén hatalmas elismerés, hogy az ország több orvosi egyeteme is rendszeresen felkéri őket röntgenképalkotás-technológiai és felvételezéstechnikai előadások megtartására mind a hazai, mind külföldi hallgatóik számára.

Ugyan ilyen fontosságú az alkatrészellátás rendszeres, folyamatos biztosítása.

A kellékanyagokból, tartozékokból folyamatos raktárkészletet tartunk. Az eseti, speciális alkatrészekből 2-3 napon belül tudunk rendelkezésre állni

Vállalkozásunk és a szerviz elismerése, hogy számos vásárlónk tisztelt meg minket több alkalommal bizalmával, és váltak ílymódon törzsvásárlóinkká.

Keresse szervizünket

06 1 201 8086

info@bardecokft.hu

Kérjen ajánlatot szervizelésre, karbantartásra

Kérjen ajánlatot!