CÉGÜNKRŐL

Cégünk a BARDECO Kft a fogászati radiológiai képalkotáshoz szükséges berendezések és tartozékaik értékesítésében, szervizelésében érdekelt családi vállalkozás.

Közel 3 évtizedes fennállásunk óta – folyamatosan bővülő termékpalettával – állunk kedves Ügyfeleink rendelkezésére. Megalakulásunk, 1992. óta Magyarországon, mint kizárólagos forgalmazók képviseltük a finn SOREDEX-PaloDex Group Oy termékeit 2017-ig.
2017-től pedig a Soredex, Instrumentarium, I-Cat és Gendex cégek a több évtizedes tapasztalatukat egyesítve a KaVo Dental Excellence brand alatt, egy még erősebb piaci szereplőként jelennek meg.

Forgalmazott termékeink között megtalálhatóak: 

  • orálkamera rendszerek
  • intraorális röntgen berendezések
  • 2D OP panoráma röntgenek
  • 3D Cone Beam CT berendezések
  • számítógépes digitális képalkotó rendszer
  • fogorvosi mennyezeti lámpák

Termékeink rendelkeznek a szükséges CE, OTH, OSSKI minősítéssel, a hazai előírásoknak megfelelő tanúsítványokkal.

Cégünk folyamatos növekvő eladásai mellett berendezéseink az ország teljes területén számos helyen megtalálhatóak, ezen felül referenciahelyeinken több berendezésből álló rendszereinket tekinthetik meg, ahol tapasztalataikat készségesen átadó Ügyfeleink állnak szíves rendelkezésükre, illetve a rendszeresen megrendezésre kerülő fogászati szakkiállításokon is megjelenünk.

Kereskedőink és szervizeseink több évtizedes tapasztalata és folyamatos képzése révén egyedülállóan jó választás lehet az Ön számára, hiszen számunkra nem kizárólag az eladás, hanem vásárlóink, felhasználóink elégedettsége, visszajelzése is fontos, motiváló tényező.

Célunk a kiváló minőségű és felhasználhatóságú rendszereink értékesítése, valamint vásárlóink maximális kiszolgálása. 

06 1 201 8086

+36 30 475 4140

+36 30 908 8266

info@bardecokft.hu

1122 Budapest, Ráth György u. 60.

Kérjen ajánlatot!