ÚJ KaVo OP 3D

Egy élmény működtetni! Kapcsolódjon a jövőhöz egy élményen keresztül az ÚJ KaVo OP 3D-vel!

Díjnyertes innováció a Panoráma, Teleröntgen, és a 3D képalkotásában! A teljes fogászati képalkotáshoz szükséges munkafolyamatokat biztosítja sokoldalú, felhasználóbarát programjaival és a legmagasabb minőséggel! Környezettudatos, ólommentes sugárforrás, és energiatakarékos!

Építse fel kedve szerint: 2D, Cephalostat, 3D!

Panoráma funkció:

 • Gyors felvételezés – 2D Panoráma 9 sec alatt (minimális a sugárdózis!)
 • ORTHOfocus funkció – amely automatikusa a  legoptimálisabb panoráma rétegre fókuszál és jelenít meg.
 • Panoráma programok palettája, melyek lefedik a napi szükséges felvételezési módozatok lehetőségét egy forgalmas praxis számára. (gyerek, felnőtt, szegmentált, TMJ, állkapocsizület)

Cephalostat funkció:

 • Innovatív és szabadalmaztatott ORTHOceph Plus dizájn gyors teleröntgenkép készítés, illetve állítható látómező méretek a tökéletes képminőségért, minimális sugárdózissal!

3D funkció:

 • 4 különböző 3D képfelbontás  – (Low Dose Tecnologia (LDT), Standard, High, Endo) kombinálva integrált fémműtermék szűréssel (Metal Artefact Reduction – MAR)
 • 4 FOV szabadon pozícionálható méret: 5×5, 6×9, 9×11, és opcionálisan 9×14 cm  – melyek a SMARTVIEW 2.0-nak köszönhetően szabadon választhatóak magasságuk pedig állítható 5 mm-enként 5 és 9 cm között exponálás előtt, mely összesen 36 FOV!!! méret használatát teszi lehetővé, elérhetővé!

Általános előnyök:

 • QUICKcompose gyors és azonnali előnézetet ad a felvétel után automatikusan, mely a gyors munkafolyamatot teszi lehetővé.
 • Optimalizált képalkotási munkafolyamatok
 • Konfigurálható érintőképernyő (TouchPanel):
 • Panoráma, Cephalostat, 3D
 • Ólommentes sugárforrás kialakítás! Környezetbarát technológia!

Hatékonyságra tervezve!

A KaVo OP 3D minden jellemzője a gyakorlatias munkafolyamat hatékonyságának növelését hivatott szolgálni.
A készülék használata gyors és egyszerű! Könnyű páciens pozicionálási rendszerrel és intuitív grafikus felhasználói felülettel. Az összes képalkotó folyamat optimalizálva van a gyakorlatias munkafolyamathoz.

„Egy élmény működtetni! Kapcsolódjon a jövőhöz egy élményen keresztül”

Minden funkció könnyen, gyorsan, szinte élményként megélve vezérelhető laptopról vagy  számítógépről a praxis hálózatán keresztül, rengeteg időt megspórol hatékonyságával.

ÚJ! KÖRNYEZETBARÁT TECHNOLÓGIA! 

Az ORHOPANTOMOGRAPH elnevezés, több, mint 50 éve a megbízhatóság és a klinikailag tökéletes képalkotás szinonimája.

A legendás ORTHOPANTOMOGRAPH ™ sorozat legújabb tagjaként a KaVo OP 3D új szintre emeli a környezettudatos gondolkodást azzal, hogy a sugárzás elleni védelemre használt ólmot egy környezetbarátabb alternatívával helyettesíti, amely egyenértékű sugárvédelmet biztosít.

Így egy hatékony energiatakarékossági funkcióval egészül ki, ezzel is segít csökkenteni a praxisok  energiafogyasztását!

A díjak jó visszajelzések arra, hogy az adott termék kiemelkedő a piacon.

A KaVo OP 3D nyerte el a német innovációs díjat 2018-ban-ban, mely díj elismeri az újdonság, innováció és minőség tökéletes jegyeit.

Tegye élménnyé praxisa munkafolyamatait és lépjen a jövőbe a KaVo OP 3D-vel!

06 1 201 8086

+36 30 475 4140

+36 30 908 8266

info@bardecokft.hu

1122 Budapest, Ráth György u. 60.

Kérjen ajánlatot!